Devils zrejme v tejto sezóne zmluvu s Hallom nepodpíšu

Tím New Jersey Devils sa pravdepodobne potí o niečo viac pri pomyslení na budúcnosť hviezdneho útočníka Taylora Halla, ktorý by si cez leto mohol vyberať aj z lákavých ponúk od ostatných tímov NHL.

Hallov nový kontrakt je jednou zo záležitostí, ktorým je v úvode sezóny venovaná najväčšia pozornosť. Dvadsaťsedemročný Kanaďan je v poslednom roku zmluvy a ak nepodpíše s Devils novú, 1. júla z neho bude neobmedzený voľný hráč. Z pohľadu tímu to však nevyzerá ružovo.

„Myslím si, že Devils teraz už vedia, že s ním počas sezóny podpíšu kontrakt len nepravdepodobne,“ povedal Eliotte Friedman zo Sportsnet. „Myslím si, že teraz bude na Rayovi Sherovi, aby sa rozhodol, čo Devils urobia, pretože je veľmi nepravdepodobné, že sa s nimi dohodne počas tohto ročníka.“

Najužitočnejší hráč sezóny 2017/18 je zastupovaný známym agentom Darrenom Ferrisom, ktorý by mohol celú záležitosť viesť rovnakým spôsobom, ako to bolo pri jeho ostatných klientoch, vrátane Mitcha Marnera.

„Jeho história hovorí, že jeho klienti neveria v podpis zmluvy skôr, ako keď už bude tak neskoro, ako to bude možné, aby mohli získať lepšiu predstavu o tom, aká je skutočná trhová hodnota ich služieb. Nemám dôvod veriť, že v prípade Taylora Halla bude v tejto konkrétnej situácii jeho rada rozdielna,“ dodal Friedman.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 11. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL