Toto nie je balet: Ovečkin masívnym hitom zvalcoval Drouina + video

Alex Ovečkin v piatok nahneval fanúšikov i hráčov Canadiens nevyberavým bodyčekom na Jonathana Drouina, ktorého vyradil z hry takmer na celú druhú tretinu. Kapitán Washingtonu si však nemyslí, že urobil niečo zlé.

„Toto je hokej, nie balet. Bola to hokejová hra. Nevidel ma. Bol to čistý bodyček. Niet k tomu čo dodať,“ povedal po zápase.

Drouin bol po zákroku viditeľne otrasený a zamieril rovno do šatne. Do akcie sa vrátil až v tretej tretine. Ovečkin nebol potrestaný, ale incident z piatej minúty druhej tretiny prebudil hráčov Montrealu, ktorí strelili štyri góly za šesť a pol minúty.

„Prebudilo nás to. Nebolo to nič pekné, ale určite nás to naštartovalo. Jo absorboval bodyček pre tím a vrátil sa naspäť, je zdravý, čo je najdôležitejšie,“ povedal Drouinov spoluhráč Philip Danault po výhre 5:2.

„Myslím si, že sa dostali na koňa. Po tom ich prvom góle strelili ďalší a my sme im to dovolili. Urobili sme veľa chýb. Nebola to naša najlepšia tretina. Nehrali sme vôbec našu hru,“ poznamenal Ovečkin.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 11. 2019 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL