Nahradí niekto Dona Cherryho alebo jeho relácia zanikne?

Takmer štyri desaťročia sa v sobotné večery vysielala relácia Coach´s Corner, ktorej hlavnou postavou bol od začiatku nedávno prepustený Don Cherry. Kanadská televízna stanica Sportsnet teraz zrejme bude musieť nájsť niečo iné na vyplnenie tohto času.

Coach´s Corner sa stal neodmysliteľnou súčasťou programu Hockey Night in Canada. Premiéru mal vždy v prvej prestávke vybraného zápasu NHL najskôr v televízii CBC, neskôr na Sportsnet. Čo nahradí reláciu, ktorá sa vysielala nepretržite od roku 1982, zatiaľ nie je známe.

„Necháme si dostatok času na to, aby sme našli nejaký nový prestávkový program,“ povedal Andrew Garas, komunikačný riaditeľ televízie Sportsnet, pre agentúru CP. Tento víkend je venovaný budúcim členom Siene slávy, ktorí do nej budú uvedení už v pondelok (18. novembra).

Cherryho dlhoročný kolega Ron MacLean už informoval, že naďalej bude súčasťou Hockey Night in Canada. Coach´s Corner spolumoderoval od roku 1986, keď vystriedal Davea Hodgea. Napriek tomu tiež verejne odsúdil Cherryho výroky o kanadských imigrantoch pred Dňom veteránov.

„Coach´s Corner už neexistuje,“ povedal 59-ročný MacLean v prestávke sobotného zápasu medzi Pittsburghom a Torontom. „Všetkých nás to bolí. Tento týždeň som skolaboval asi 100-krát, ak nie viac.“

Ak by relácia predsa pokračovala, na Cherryho miesto by mohol nastúpiť niekto zo známych analytikov či hokejových reportérov. Stávková kancelária Bodog najviac favorizuje Briana Burkea, ale v hre sú aj Elliotte Friedman, Colby Armstrong, Craig Simpson, Kelly Hrudey a Chris Johnston.

Kto by podľa vás mohol moderovať Coach´s Corner namiesto Dona Cherryho?


Autor: Marián Masaryk | Vydané: 17. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL