Hamonic sa s rozhodnutím o budúcnosti neponáhľa

Obranca Travis Hamonic, ktorý sa môže stať v lete neobmedzeným voľným hráčom, sa neponáhľa s rozhodnutím o svojej budúcnosti s tímom Calgary Flames. Informuje o tom Darren Dreger z TSN.

Dreger tvrdí, že Hamonic sa stretol s generálnym manažérom Flames Bradom Trelivingom ešte pred štartom sezóny, no odvtedy k žiadnemu posunu nedošlo a hráč by mohol chcieť najskôr dohrať svoju poslednú sezónu v zmluve s „cap-hitom“ 3,86 milióna amerických dolárov.

„Nemyslím si, že sa hráčovi páčil spôsob, akým sa tá konverzácia vyvíjala. Treliving sa stretol nedávno aj s Kevinom Eppom, ktorý Hamonica zastupuje. Na hráčovej strane sa neponáhľajú, takže by toto mohlo byť horúcejšou témou v novom roku, ako sa budeme blížiť k prestupovej uzávierke,“ poznamenal Dreger.

Hamonic vynechal posledný zápas Flames pre zranenie dolnej časti tela. V predošlých 23 dueloch zaznamenal jeden gól a tri asistencie, pričom v priemere hrával necelých 21 minút na zápas. Vyťažovanejší sú v tíme len Mark Giordano a Noah Hanifin.

Calgary získalo Hamonica v roku 2017 výmenou z tímu New York Islanders. Hamonic je pritom len jedným zo štvorice obrancov zo zostavy prvého tímu, ktorí v lete môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 11. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL