Penguins aj Flames by sa vo vzájomnom dueli mohli vrátiť obrancovia

Tímy Pittsburgh Penguins a Calgary Flames majú pred pondelkom spoločné aj niečo iné ako to, že odohrajú zápas v rovnakej aréne. Oba by vo svojej základnej zostave mohli privítať kľúčových obrancov.

V nedeľu sa tímového tréningu Flames zúčastnil prvýkrát od kolapsu zo 14. novembra TJ Brodie, ktorý doteraz vynechal päť zápasov. Momentálne sa však cíti dobre a mohol by už v pondelok znova hrať.

„Chce hrať. Je hladný. Ak dostane od doktorov plné povolenie, tak bude v zostave. Je to vzrušujúce, dodá nám emocionálnu podporu. Je dobré vidieť, že je späť s mužstvom. Zajtra to bude rozhodnutie pred zápasom. Dúfame, že bude v zostave,“ povedal tréner Bill Peters.

Pred zápasom sa rozhodne tiež o tom, či sa v drese domácich Penguins ukáže obranca Kris letang, ktorý vynechal osem zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V nedeľu absolvoval bez obmedzení celý tréning.

„Cítim sa dobre. Je zábavné byť späť s chalanmi na ľade. Cítil som sa osamelo. Je fajn byť späť na tréningu, rozbehnúť sa a dostať sa do rytmu. S doktormi som pondelkové hranie ešte nerozoberal. Na tréningu som sa však cítil skvelo,“ skonštatoval Letang.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL