Landeskog by sa mohol vrátiť v zápase proti Torontu

Kapitán Colorada Gabriel Landeskog by mohol byť svojmu tímu k dispozícii už v stredajšom zápase proti tímu Toronto Maple Leafs.

Dvadsaťsedemročný švédsky útočník vynechal posledných 15 zápasov pre zranenie dolnej časti tela a v pondelok trénoval v drese, ktorý zakazuje fyzické kontakty.

„Je na tom tak, ako bol Mikko (Rantanen) minulý týždeň. Chceme, aby si zatrénoval s chlapcami a potom urobíme rozhodnutie, v ktorý deň ho budeme chcieť nechať hrať. Urobíme ho spolu s ním,“ poznamenal tréner Jared Bednar.

Colorado nebude mať v utorok tréning a potom odíde na trojzápasový výjazd, ktorý začína v Toronte. Hneď na druhý deň sa tím predstaví v Montreale a v sobotu v Bostone.

Na pondelkovom tréningu chýbal útočník Mikko Rantanen, ktorý sa vrátil do akcie v sobotu. Bednar povedal, že proti Maple Leafs bude hrať. Tréning nedokončil po zásahu pukom do tváre útočník Nazem Kadri, ktorý by však o najbližší zápas prísť nemal.

Útočník Matt Calvert, ktorý vynechal šesť dielov pre otras mozgu, dúfa, že bude môcť hrať už proti Torontu. V pondelok trénoval aj s kontaktmi.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 12. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL