Patrick verí, že si zahrá ešte v tejto sezóne

Mladý útočník Nolan Patrick verí, že si v tejto sezóne ešte zahrá za svoj tím Philadelphia Flyers, ale nie je si istý, kedy by mohlo k jeho návratu dôjsť. Pripomeňme, že chýba od tréningového kempu pre problémy s migrénami.

„Je to frustrujúce, keď to nie je zranenie, pri ktorom viete, že do šiestich týždňov sa vrátite späť. Nie je tu žiaden termín návratu. Samozrejme, dúfam, že sa vrátim čoskoro a verím, že v tomto ročníku hrať ešte budem. Toho sa snažím držať,“ povedal Patrick.

Dvadsaťjedenročný Kanaďan priebežne korčuľoval od tréningového kempu, ale v ostatnom čase sa zvýšila frekvencia jeho pobytov na ľade a za posledných šesť dní na ňom bol päťkrát. Denne pracuje aj v posilňovni, aby sa udržal v kondícii.

„Máte stanovené, koľko toho môžete robiť, a ak sa pri tom po týždni cítite dobre, tak môžete trochu pridať. Je tam plán, ale ide hlavne o to, ako sa cítim. Ak sa necítim skvelo, tak trochu pribrzdím,“ poznamenal.

Jeho liečba pozostávala z oddychu, liekov i zo zmien v životom štýle, ktoré nešpecifikoval. V celom procese mu pomáhajú aj spoluhráči. Napríklad, Chris Stewart mu v utorok robil spoločnosť na ľade.

„Moji spoluhráči boli v tomto úžasní. Každý je veľkou oporou. Prechádzať si tým je ťažké a často ste na to sami. Moji spoluhráčmi však robia skvelú prácu v tom, aby som sa cítil ako súčasť tímu,“ prezradil Patrick, ktorý vlani odohral 72 zápasov so ziskom 31 bodov (13+18).


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 04. 12. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL