Záujem o Halla rastie. Spomína sa aj Arizona či Colorado

Tím New Jersey Devils stále nezlomil trápenie z úvodu sezóny a čím sme bližšie k prestupovej uzávierky, tým častejšie sa s výmenou spája meno hviezdneho útočníka Taylora Halla. Záujem o neho vraj v lige stále stúpa.

Hall sa po tejto sezóne môže stať neobmedzeným voľným hráčom, pričom nevýrazné výkony Devils spôsobujú, že rastie pravdepodobnosť jeho odchodu z Newarku.

Už sa hovorilo o tom, že nie je vylúčený jeho návrat do Edmontonu. Vo štvrtok však Darren Dreger z TSN povedal, že veľký záujem má aj Arizona. Jeho kolega Pierre LeBrun dodal, že by sa nemalo zabúdať ani na Colorado.

Kým New Jersey je momentálne druhým najhorším tímom ligy, Arizone sa darí a vo štvrtok sa dostala do čela Pacifickej divízie. Coyotes stavajú na kvalitnej obrane, ale po ofenzívnej stránke to nie je žiadna sláva.

Tím z Glendale si v lete posilnil útok o Phila Kessela a generálny manažér John Chayka by ešte chcel posilniť ofenzívu o špičkového hráča, ktorým Hall bez pochýb je.

Colorado tiež zažíva vydarený ročník a hoci sa na nedostatok ofenzívy sťažovať nemôže, má miesto pod stropom na to, aby si posilnilo šance na Stanleyho pohár akvizíciou Halla. Joe Sakic však najskôr chce, aby jeho mužstvo bolo konečne zdravé a videl, ako sa mu reálne darí v plnej sile. Potom bude zvažovať, či by príchod nového hráča nenarušil súhru mužstva.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 12. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL