Uniesol Zajcev svoje deti? Jeho agent verziu bývalej manželky popiera

Agent Nikitu Zajceva odmietol obvinenia bývalej manželky jeho klienta, ktorá cez sociálnu sieť tvrdila, že jej v súčasnosti obranca Ottawy uniesol ich spoločné deti.

Na internete začalo kolovať video, ktoré zachytáva dvoch mužov odnášajúcich dve malé deti a jedného, ktorý sa snažil obmedziť k nim prístup jednej žene. Margita Golovcevová ho vysvetlila ako únos jej detí a tvrdí, že už cez 12 dní nevie, kde sa dcéry Soňa a Veru nachádzajú.

So a Zaitsev thing. He was in Russia not so long ago for "personal reasons". Nobody knew why. We likely know why here:

He allegedly took ex-wife's kids to Canada to not pay her. Nice PR Sens.

Original video: https://t.co/BF5ZYbBTdm
source of video: Mango Dotovtseva/IG pic.twitter.com/nRW0GBXDWC

— Samuel Tirpák (@SammyT_51) 6. decembra 2019

„Príbeh, ktorý sa šíri internetom bývalou manželkou môjho klienta Nikitu Zajceva nie je presný. Nikitove deti sú v bezpečí u jeho rodičov, v ich dome v Moskve, kde normálne žijú,“ vyhlásil hráčov agent Dan Milstein.

„Nikitova bývalá manželka vie, kde deti sú a že sú v bezpečí. Polícia považuje túto záležitosť za súkromnú. Žiadame, aby ste rešpektovali súkromie rodiny.“

Zajcev nebol novinárom k dispozícii a tím sa k situácii odmietol vyjadriť. Odhalil však, že hráč sa o situácii s vedením rozprával a uistil ho, že deti sú v bezpečí v Rusku. Tím už o vysvetlenie situácie požiadalo aj vedenie NHL.

Pripomeňme, že dvadsaťosemročný ruský obranca dostal koncom novembra osobné voľno, počas ktorého z rodinných dôvodov odletel do Ruska. Vynechal jeden zápas, no už v ďalšom opäť hral. V tejto sezóne, jeho prvej v Ottawe, zaznamenal sedem asistencií v 28 dueloch.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 12. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL