Capitals by chceli, aby za nich Fehérváry ešte v tejto sezóne nastúpil

Mladý slovenský obranca Martin Fehérváry zažil nečakane skoro svoj debut v NHL, keď v drese Washingtonu odohral tri zápasy v úvode sezóny. Priali mu okolnosti, ale zaslúžil si to svojimi výkonmi. A tie by mu mohli vyniesť ďalšiu šancu v prvom tíme ešte v tomto ročníku.

J.J. Regan informuje, že generálny manažér Capitals Brian MacLellan si nevie dvadsaťročného bratislavského rodáka vynachváliť a že chce, aby ešte v tejto sezóne odohral viac zápasov v Národnej hokejovej lige.

„Myslím si, že je Fehérváry skutočne blízko. Rád by som ho tu v určitom bode ešte videl v nejakých zápasoch, ak budeme mať tú príležitosť. Mal skvelý kempe a darí sa mu dobre aj v Hershey. Vyzerá, že je celkom blízko, aby tu bol schopný hrávať,“ poznamenal MacLellan.

Ešte pred tréningovými kempmi sa očakávalo, že do NHL skôr naskočí Alex Alexejev, ktorý bol 31. draftovaným hráčom v minulom roku. To sa však zmenilo a teraz má k trvalému miestu bližšie Fehérváry. Ten v doterajších 20 dueloch v drese Hershey z nižšej AHL zaznamenal tri góly a šesť asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 12. 2019 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL