Prvý súboj bývalých spoluhráčov: Hoffman sa chcel s Karlssonom pobiť + video

Bývalí spoluhráči z tímu Ottawa Senators, Mike Hoffman a Erik Karlsson, sa po prvýkrát stretli ako súperi v nedeľnom zápase, v ktorom Florida porazila San Jose hladko 5:1. Toto stretnutie so sebou prinieslo aj zaujímavý príbeh.

Obaja hráči boli vymenený z hlavného mesta Kanady v roku 2018 po neslávne známom škandále, o ktorý sa postarala Hoffmanova priateľka šikanovaním Karlssonovej manželky.

K prvým vzájomným zápasom nemohlo v minulej sezóne dôjsť, pretože bol Karlsson zakaždým mimo hry pre zranenie. Nakoniec sa dočkali a väčšiu vec z toho robil útočník, ktorý sa snažil hneď v úvode zápasu s obrancom pobiť. K bitke však nedošlo.

Karlsson and Hoffman get reacquainted a little after the whistle in their first match facing each other pic.twitter.com/Z2jB6iiayv

— Main Team (@MainTeamSports) 8. decembra 2019

„O tomto zápase som rozmýšľal dlho. Je to súčasť hokeja,“ poznamenal Hoffman. „Dnes aj hral. Opýtal som sa ho, či chce ísť do toho a samozrejme, že nechcel. Celé striedanie som ho prenasledoval a neustále som sa ho na to pýtal. On nechcel. Neustále hovoril: Nebudem sa s tebou biť.“

Karlsson vo svojej kariére v NHL ešte nedostal trest za bitku a nie je ani na konte Hoffmana. Ten bude mať druhú šancu na jej vyprovokovanie 17. februára, keď sa oba tímy stretnú opäť. Tentoraz v San Jose.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 12. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL