Výmena na spadnutie? Zdravý Taylor Hall v piatok nenastúpil do hry

New Jersey nastúpilo do piatkového zápasu proti Coloradu bez Taylora Halla v zostave. Absenciu hviezdneho útočníka pritom Devils vysvetlili „preventívnymi dôvodmi“.

Hall sa zúčastnil predzápasového rozkorčuľovania a figuroval na súpiske, v ktorej ho krátko pred štartom duelu nahradil Michael McLeod.

V zámorí sa hneď začalo špekulovať, že bol Hall vymenený. Zámorský odborník Pierre LeBrun z TSN však informoval, že k výmene nedošlo, ale že New Jersey nechcelo riskovať zranenie hráča, na ktorého výmene momentálne pracuje.

Corey Masisak z The Athletic následne povedal, že mu ľudia z organizácie odkázali, že na prestupovom fronte nie je nič, o čom by ho mohli informovať.

Chris Johnston zo Sportsnet by však bol prekvapený, ak by Hall zostal s Devils aj budúci týždeň. „Rozhovory dnes dosiahli odlišnú úroveň urgencie,“ dodal.

Tréner Devils Alain Nasreddine medzitým priznal, že nevie, či bude Hall hrať v sobotnom zápase. Očakáva však, že s tímom do Arizony pocestuje.

Niekdajší držiteľ Hartovej trofeje, ktorý v prvých 30 dueloch sezóny nazbieral 25 bodov, je predmetom špekulácií už niekoľko týždňov. New Jersey sa nedarí a jemu v lete končí zmluva. Spájané s ním bolo aj Colorado, piatkový súper „Diablov“.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 12. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL