Pánik utrpel zranenie: Pri odchode do šatne zanechal krvavú stopu

Slovenský útočník Richard Pánik odohral v sobotnom zápase Washingtonu proti New Jersey len rovné štyri minúty. A nebolo to pre rozhodnutie trénera.

Martinský rodák vynechal celú tretiu tretinu pre oficiálne nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v siedmej minúte druhej tretiny po tom, čo ho vysokou hokejkou zasiahol Miles Wood, ktorý za to dostal dvojnásobný menší trest.

Pánik pri odchode do šatne krvácal a podľa Coreyho Masisaka z The Athletic za sebou zanechal na ľade krvavú stopu. Jeho návrat v tretej dvadsaťminútovke sa očakával, ale nakoniec k nemu nedošlo.

Tréner Washingtonu, Todd Reirden, po zápase hovoril, že Pánik utrpel hlbšiu reznú ranu. Momentálne sú však vyhliadky pred pondelkovým zápasom proti Caroline optimistické.

„Má celkom zlú reznú ranu. Dúfali sme však, že sa vrátil do tretej tretiny, čo sa nakoniec nestalo. Uvidíme, ako na tom bude zajtra. Neočakávam však, že ďalší zápas vynechá,“ povedal kormidelník.

Dvadsaťosemročný Pánik odohral v tejto sezóne 35 zápasov, v ktorých zaznamenal osem bodov za päť gólov a tri asistencie. V priemere hráva 11 a pol minúty na zápas.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 01. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL