Larkin oľutoval svoje slová o zápase hviezd

Šikovný útočník Dylan Larkin z Detroitu sa vyjadril k svojím slovám, ktoré nedávno vyslovil na tému svojej účasti na exhibičnom zápase hviezd, keď presviedčal fanúšikov, aby za neho nehlasovali. S odstupom času ich ľutuje.

„V tom momente som povedal to, čo som povedal, ale skutočne to ľutujem. Nechcel som tým zneuctiť ligu. Cítim, že som to urobil a tiež som zneuctil Red Wings,“ povedal Larkin pre Detroit Free Press.

„Mojím hlavným cieľom ako hokejistu hrajúceho v štáte Michigan je reprezentovať seba a Red Wings a byť dobrým príkladom pre deti, ktoré vyrastajú hraním hokeja. Cítim, že som ním nebol, takže mi je to ľúto.“

V posledný deň minulého roka Larkin novinárom povedal, že by uprednostnil dni voľna pred účasťou na exhibícii. Za tieto slová sa stal terčom kritiky zo strany Briana Burkea, ktorý ho vo vysielaní skritizoval.

„Nechcel som, aby som sa stal takou veľkou vecou. Videl som, čo Brian Burke povedal a mám k nemu veľa rešpektu. Mal právo povedať to. Musím reprezentovať tento tímu a túto organizáciu, ako aj spoluhráčov, lepšie, ako som to urobil,“ poznamenal Larkin.

Dvadsaťtriročný Američan zaregistroval 11 gólov a 30 bodov v prvých 46 zápasoch tejto sezóny a nakoniec ho diváci do zápasu hviezd nedostali. „Posledným mužom“ Atlantickej divízie sa stal Mitch Marner z Toronta.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 01. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL