Sabres chcú zabojovať o play-off aj na prestupovom trhu, Wild budú predávať

Ešte niečo cez mesiac nás delí od prestupovej uzávierky. Už teraz sa však rysujú pozície, v ktorých budú niektoré tímy na prestupovom trhu. Napríklad kým Buffalo by chcelo nakupovať, Minnesota bude predávať.

Darren Dreger z TSN tvrdí, že Minnesota, ktorá stráca sedem bodov na poslednú divokú kartu v Západnej konferencii, bude pred uzávierkou v pozícii predávajúceho. Jedným z najlákavejších hráčov, ktorí by mali byť konkurencii k dispozícii, bude pritom obranca Mathew Dumba.

Ten v tejto sezóne odohral 47 zápasov, v ktorých strelil tri góly a pridal sedem asistencií. V priemere hráva takmer 23 minút na zápas, pričom jeho zmluva s „cap-hitom“ 6 miliónov dolárov platí do konca sezóny 2022/23.

Naopak, podľa rádia WGR 550 bude medzi nakupujúcimi Buffalo, ktoré stráca päť bodov na poslednú postupové pozíciu vo Východnej konferencii a svoj boj o návrat do play-off nevzdáva. Generálny manažér Jason Botterill by chcel zlepšiť šance posilnením mužstva.

„Chceme urobiť výmeny. Chceme niekoho do nášho mužstva pridať. Ľudia sa ma pýtajú, či budeme čakať s výmenami do uzávierky. Nie. Sme otvorení k výmene už teraz, ale zatiaľ sme nenašli nič, čo by sme mohli skompletizovať. Budeme v tejto snahe pokračovať. Nebudem hovoriť, či sme k niečomu blízko. Ak sa niečo vyskytne, tak to oznámime,“ poznamenal Botterill.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 18. 01. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL