Vatrano pomohol Floride k tretej najdlhšej sérii výhier v klubovej histórii hetrikom + video

Frank Vatrano strelil tri góly, aby pomohol Floride natiahnuť najdlhšiu aktívnu víťaznú sériu v lige. Určite tým potešil aj svojho hlavného trénera Joela Quennevillea, ktorý sám zažíval významný večer.

Vatrano v utorok dosiahol svoj druhý hetrik v kariére, aby doviedol Panthers k víťazstvu 4:2 nad Chicagom, do ktorého sa prvýkrát od odchodu vrátil Quenneville. Kým jeho niekdajší tím prišiel o sériu piatich výhier, jeho súčasné mužstvo sa tešilo zo šiestej výhry po sebe.

K tretej najdlhšej víťaznej sérii v klubovej histórii pomohol Vatrano troma gólmi v druhej tretine. Prvý strelil v jej siedmej minúte, druhý pridal o štyri minúty neskôr a tretí prišiel počas presilovky len 37 sekúnd pred koncom dvadsaťminútovky. Mal pritom šťastie, keď sa puk odrazil do brány od jeho korčule.

„Je vždy pekné byť odmenený takýmto spôsobom. Už len streliť jeden gól v tejto lige je dosť náročné, a tak je jasné, že hetrik je pre vás veľkou cťou,“ priznal Vatrano, ktorý má po 49. zápase sezóny na konte 14 gólov a 13 asistencií.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 01. 2020 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL