Vyzýval spoluhráčov, teraz bol Reinhart v zlom svetle sám + video

Pred pár dňami bol Sam Reinhart nahnevaný na svojich spoluhráčov a vyzýval ich, aby svoju hru pozdvihli a zabrali. Po štvrtkovom zápase proti Detroitu, ktoré Buffalo prehralo 3:4 po nájazdoch, do zlého svetla postavil miestny novinár aj jeho samotného.

Reinhart v závere prvej tretiny naháňal Dylana Larkina, no potom zvoľnil a útočník Red Wings strelil gól len 0,2 sekundy pred koncom dvadsaťminútovky. Tú uzavreli hostia s vedením 2:0.



Na obhajobu Rainherta možno povedať, že bol na konci svojho striedania, ktoré trvalo minútu a 42 sekúnd – mohol byť jednoducho unavený. Napriek tomu sa však nevyhol štipľavej otázke novinára, na ktorej odpovedanie nemal príliš náladu.

„Je to druh bekčekingu, ktorý váš tím potrebuje? Pri tej hre ste jasne vyzerali, akoby ste zastavili a takmer nechali svoj tím v štichu,“ pýtal sa Mike Harrington z denníka The Buffalo News.

Reinhart sa pousmial a povedal: „Nemyslím si, že práve teraz budem hodnotiť tú otázku.“

Buffalo prehralo piaty zápas z posledných šiestich a na play-off stráca už desať bodov. Je na dobrej ceste za deviatou sezónou po sebe, v ktorej si nezahrá vo vyraďovacích bojoch.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 02. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL