Dallas nepotrebuje robiť výmeny, myslí si Nill

Tímu Dallas Stars by nevadilo, ak by pred prestupovou uzávierkou už neurobil žiadnu výmenu. generálny manažér Jim Nill je so svojou zostavou spokojný a pokiaľ ho neohromí nejaká ponuka, nemusel by „potiahnuť kohútik“.

„Celkom nám vyhovuje to, na čom sme. Páči sa mi spôsob, akým sa mladí chlapci rozvíjajú. Páči sa mi šírka nášho kádra,“ povedal Nill s tým, že necíti tlak, aby musel urobiť nejakú zmenu.

„Zmení sa to, prípadne dostanem telefonát od generálneho manažéra s ponukou, ktorá by dávala zmysel? Na to sa vždy pozriem. Ale nie som v situácii, kde musím urobiť výmenu len preto, aby som ju urobil.“

Nill povedal, že nebude naklonený k tomu, aby vymenil niektoré z tohtoročný draftových volieb. Svoje slová však povedal predtým, ako bol Alexander Radulov zaradený na listinu zranených hráčov s nešpecifikovaným zranením. Z nižšej AHL bol povolaný Jason Robertson, ktorý vo štvrtok zažil debut v NHL.

„Budeme sledovať nasledujúce dva týždne pred prestupovou uzávierkou,“ skonštatoval Nill.

„Snáď zostaneme zdraví. Ak sa niečo stane, mohol by som konať. Momentálne sa mi však naša šírka kádra páči. Páči sa mi spôsob, akým hráme. Chcel by som niečo ešte pridať? Všetci chcú. Ak by prišli niečo, čo by dávalo zmysel, pozrel by som sa na to. Nie je to však niečo, čo som nútený robiť. Nevadí mi a som povzbudený našim tímom, aj ak by sme zostali v pate.“

Dallas je momentálne na treťom mieste Centrálnej divízie s pohodlným osembodovým náskokom pred Winnipegom, oproti ktorému má aj zápas k dobru. Doteraz majú Stars bilanciu 33-19-5, ktorá je štvrtá najlepšie v Západnej konferencii.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 02. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL