Analýza: Los Angeles Kings – Pittsburgh Penguins

Patríte medzi fanúšikov NHL, ktorí si jej sledovanie spestrujú aj tipovaním? Ak hľadáte inšpiráciu, možno ju nájdete v tejto analýze, ktorú vám prinášame v spolupráci s Tipsport.

04:30 Los Angeles Kings – Pittsburgh Penguins

Pittsburgh bol aktívny v posledný deň výmien a útokom na najvyššie méty to túto sezónu myslí vážne. Preto určite budú chcieť vylepšiť pozíciu pred playoff a podskočiť aj v tabuľke ešte vyššie.

LA Kings - už sezónu zabalili, vymenili relatívne čo mohli a chceli, v pondelok ešte odišiel Derek Forbort do Calgary Flames. Priestor dostanú tak aj menej skúsení hráči, určitú kvalitu tento tím stále má, ale víťazstvá sa budú rodiť ťažšie.

Pittsburgh - posledným dňom tradeov sa snažili ešte posilniť a rozšíriť aj svoj káder. Prišli útočníci Evan Rodrigues a Conor Sheary z Buffalo Sabres, výměnou za útočníka Dominika Kahuna. Rovnako prišiel zo San Jose Patrick Marleau. Ten cíti, že tučniaci môžu hrať túto sezónu dlho a tak súhlasil s výmenou do tímu, ktorý má tie najvyššie ambície.

Štvrtú prehru v rade si tučniaci určite s týmto posilneným kádrom nebudú chcieť pripísať a ich sila by sa mala v tomto zápase znovu ukázať.

Tip: Pittsburgh podať »
Kurz: 1,76
Autor: ooleg (zisk za posledný rok: -131,6)
Dôvera tipéra: 10/10

Analýza pochádza z najväčšej tipérskej komunity, do ktorej môžete nahliadnuť aj vy. Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených stratégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 4000 EUR!


Autor: Redakcia SlovakNHL.sk | Vydané: 26. 02. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL