Musíte vidieť: Tatar strelil gól večera. Aj tak bol sklamaný + video

Slovenský útočník Montrealu Tomáš Tatar pokračuje vo forme a už len bod ho delí od vytvorenia nového osobného rekordu, keď si vo štvrtkovom zápase proti Rangers pripísal gól a asistenciu. Jeho gól stál pritom za to.

Tatar sa tri minúty pred koncom druhej tretiny dostal do úniku, ktorý zakončil gólom na 2:0. Alexandara Georgieva pritom úplne zmiatol a prekonal zakončením, ktoré na NHL Network označili za najlepšie, ktoré bohatý štvrtkový program priniesol.



Tatar sa stal druhou hviezdou zápasu, ale po ňom nebol vôbec spokojný. Jeho Canadiens síce viedli 2:0, ale nakoniec newyorskému tímu podľahli 2:5, keď až štyrikrát inkasovali v tretej tretine.

Kanadský tím prehral už 10. zápas tejto sezóny, v ktorom viedol po dvoch tretinách. V tomto smere je lídrom celej NHL. Šesť z týchto prehier prišli už po normálnom hracom čase.

„Neviem, čo na to povedať,“ povzdychol si Tatar po zápase. „Mali sme skvelých 40 minút a boli sme skutočne spokojní s našou hrou. Potom sme upadli. Nemyslím si, že Rangers začali hrať lepšie. Neviem. Báli sme sa uzavrieť ten zápas. Niečo sa musí zmeniť.“

Tatar, ktorý si vlani vytvoril osobné maximum s 58 bodmi, má po 66 zápasoch tejto sezóny na konte rovnaký počet bodov za 22 gólov a 36 asistencií. Montreal ešte do konca ročníka čaká 16 zápasov a od play-off ho delí už deväť bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 02. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL