Islanders odohrajú celý budúci ročník v Nassau Coliseum

Vyzerá to tak, že tím New York Islanders sa v budúcej sezóne 2020/21 opäť vráti do svojej starej haly Nassau Coliseum. Tentoraz by to malo byť na „plný úväzok“.

Randi F. Marshall z denníka Newsday informuje, že by guvernér New Yorku Andrew Cuomo mal v sobotu oznámiť, že klub odohrá všetky domáce zápasy budúcej sezóny v Uniondale.

Tiež sa očakáva, že „Ostrovania“ odohrajú v Nassau Coliseum aj všetky domáce zápasy tohtoročného play-off.

Bývalý majiteľ klubu Charles Wang presťahoval organizáciu v roku 2015 do Barclays Center v Brooklyne, ale od roku 2017 klub hráva domáce duely oboch arénach.

Hala Nassau Coliseum bola postavená v roku 1972, ale pred pár rokmi prešla významnou renováciou. Budúca sezóna by však mala byť posledná, v ktorej bude hostiť Islanders. Tí by sa v ročníku 2021/22 mali dočkať novej haly v Belmont Parku.

DOPLNENÉ: Guvernér štátu New York, Andrew Cuomo, v sobotu potvrdil zverejnené informácie, keď oficiálne oznámil, že Islanders odohrajú všetky domáce zápasy sezóny 2020/21 i tohtoročného play-off v Nassau Coliseum.

S týmto krokom sa stotožnil aj komisár NHL Gary Bettman, ktorý v mene ligy poďakoval fanúšikom Islanders za trpezlivosť a lojalitu, keď tím musel ostatných päť rokov hrávať v Brooklyne.



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 29. 02. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL