Daly: Ak bude treba, zápasy odohráme aj v auguste

Zo strany NHL v piatok neprišlo k novinkám ohľadom možnosti obnovenia sezóny 2019/20, ale zástupca ligového komisára Bill Daly vyhlásil, že ročník by sa mohol odohrať aj hlboko v lete, ak by k tomu už muselo dôjsť.

„Myslíme si, že ak by to bolo nutné, mohli by sme byť schopní hrať v auguste. Ak budeme musieť vtesnať zápasy do toho mesiaca, tak nájdeme spôsob, ako to urobiť,“ povedal Daly pre ligový web.

„Zostáva našou nádejou, ak nie aj našim cieľom, že začneme hrať hokej skôr, ako neskôr. V závislosti od toho, ako sa veci vyvinú, by sme radi hrali niekedy na jar a potom, ak musíme pokračovať v úvode leta, radi by sme mali taký problém. Nemyslím si však, že sme dosť ďaleko v chápaní toho, kam toto smeruje, aby sme v tomto bode vedeli, čo bude možné .“

Začiatkom týždňa sa informovalo, že vedenie Národnej hokejovej ligy požiadalo zástupcov všetkých 31 tímov, aby si overili dostupnosť svojich hál v auguste. Prioritou ligy pri ďalších rozhodovaniach je pritom aj to, aby nebola nijak ohrozená sezóna 2020/21.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 03. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL