McDonagh sa modlí: Chce v tomto roku ešte bojovať o Stanleyho pohár

Skúsený obranca tímu Tampa Bay Lightning, Ryan McDonagh, stále dúfa, že spolu so svojimi spoluhráčmi ešte dostane v tejto sezóne šancu bojovať o druhý Stanleyho pohár v klubovej histórii.

„Na základe toho, čo náš tím dokázal, ako sme sa naštartovali a po akvizíciách, ktoré sme urobili, jednoducho len dúfame a modlíme sa, že tam existuje scenár, pri ktorom môžeme tento ročník dokončiť,“ povedal McDonagh pre The Athletic.

Tridsaťročný rodák z Minnesoty dodal, že by bolo obrovským sklamaním, ak by sa sezóna nakoniec neobnovila. Lightning v nej patrili medzi top tímy ligy, keď mali v čase prerušenia bilanciu 43-21-6, pričom od prelomu rokov nazbierali najviac bodov spomedzi všetkých tímov.

Tampa Bay patrila tiež medzi kľúčových aktérov na hráčskom trhu pred prestupovou uzávierkou, keď sa vzdala dvoch volieb v prvom kole draftu a nádejného Nolana Footea, aby získal pre posilnení svojich majstrovských ambícií útočníkov Blakea Colemana a Barclaya Goodrowa.

„Budeme nadšení, hlavne z pohľadu nášho mužstva, ak budeme môcť pokračovať v našej úspešnej sezóne, ktorú sme doteraz mali,“ poznamenal McDonagh, podľa ktorého by hráči potrebovali iba sedem až desať dní na to, aby sa dostali späť do zápasovej formy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 04. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL