Matthews prezradil Justinovi Bieberovi, ktorí hráči sú jeho obľúbencami

Hviezdny útočník tímu Toronto Maple Leafs, Auston Matthews, sa v nedeľu objavil na živom streame hudobnej hviezdy a jeho kamaráta Justina Biebera. Spolu sa rozprávali o filmoch predtým, ako sa Bieber opýtal na to, kto je Matthewsovým najobľúbenejším hokejistom.

„Mojím obľúbeným hráčom všetkých čias... Mám ich tak veľa, ale myslím si, že dvaja z nich vyčnievajú najviac. Top voľbou je pre mňa Shane Doan,“ odpovedal Matthews kanadskému rodákovi, ktorý je veľkým fanúšikom ľadového hokeja.

„Vieš, on hrával za Coyotes, vďaka ktorým som sa prvýkrát dostal k hokeju. Počas tých rokov som mal možnosť spoznať ho, je to veľmi dobrý človek.“

Za svoju druhú voľbu označil Matthews hráča, s ktorým sa na ľade stále stretáva: „Patrick Kane. Pravdepodobne je aj dnes tým hráčom, ktorého najradšej sledujem hrať.“

Bieber sa tiež opýtal na to, ktorý hráč sa Matthewsovi najťažšie bráni. Dal však útočníkovi možnosť vycúvať z odpovede, ak na otázku odpovedať nechce. Ten však odpovedať chcel.

„Je tam veľa dobrých hráčov, takže je ťažké vybrať jedného. Hrávame často proti Buffalu a Eichel je skutočne dobrý – hráte proti nemu a on je skutočne silný. Samozrejme, potom je tu hráč ako McDavid, ktorý je skutočne, skutočne rýchly a robí všetko... je ťažko držať s ním krok, takže pravdepodobne by som vybral jeho,“ poznamenal Matthews, ktorý sa v rozhovore dočkal aj komplimentu na adresu jeho fúzikov, ktoré sú podľa Biebera „najlepšie v lige“.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 04. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL