San Jose by v lete mohlo vymeniť trénera, nevylučuje Wilson

Bob Boughner neodviedol ako hlavný tréner zlú prácu, ale napriek tomu nemá garantované, že sa v budúcej sezóne vráti na lavičku tímu San Jose Sharks v rovnakej úlohe. V utorok to povedal generálny manažér Doug Wilson.

„Sme odhodlaní vyskladať ten najlepší možný trénerský zbor, aby sme pripravili náš tím pre budúci ročník, a Bob má určite svoje šance,“ poznamenal Wilson.

Generálny manažér sa nezaviazal k návratu Boughnera, keď povedal, že si to ešte musí dôkladne premyslieť. Sharks mali bilanciu 14-20-3 po tom, čo Boughner v decembri prevzal pozíciu trénera po vyhodenom Peterovi DeBoerovi.

„Stále sme v procese. Rozprávali sme sa so všetkými našimi hráčmi. Celkom nedávno som sa rozprával aj s Bobom. Debatovali sme o tom, ako chceme hrať, o nejakých úpravách, o veciach, ktoré sme sa naučili v tomto ročníku o našom tíme, ale aj o lige, čo v nej funguje a čo nie,“ pokračoval Wilson.

„Tento proces stále prebieha. Je veľmi náročné prísť a trénovať tím od polovice sezóny. Nevyhnutne nemáte vo svojom zbore všetky ingrediencie, ktoré by ste tam chceli mať. Myslím si, že on prišiel a odviedol veľmi dobrú robotu.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 05. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL