Dahlinovi sa nepáči pohľad na play-off: Nie je zábavné sedieť tu ako porazenec

Keď sa v lete obnoví NHL s play-off, bude to bez tímu Buffalo Sabres. Hviezdny mladík Rasmus Dahlin sa namiesto toho bude venovať svojej príprave v domácom prostredí. Radšej by však bol, ak by predsa len hrať mohol. Formát vyraďovacích bojov ho príliš nepotešil.

„Je to vlastne divné,“ povedal švédsky obranca pre Göteborgsposten. „My sme odohrali o dva zápasy menej ako Montreal a mali sme o tri body menej. Posledný zápas pred príchodom koronavírusu sme mali hrať proti Montrealu, takže sme pokojne mohli byť na postupovej pozícii my.“

„Je to tak, ako to je a veľa s tým urobiť nemôžeme. Ale teraz, keď tam všetci moji hokejoví kamaráti odcestujú, ja tu budem sedieť doma ako porazenec. Dotkne sa vás to a som z toho veľmi frustrovaný. Nie je to zábavné.“

Dahlin sa snaží voľný čas nepremárniť a myslí hlavne na naberanie svalovej hmoty. Od odchodu zo Švédska už pribral viac ako osem kilogramov. Teraz to bude robiť s vyhliadkami budúcej sezóny, v ktorej sa pokúsi pomôcť Sabres naspäť do play-off.

„Trávim veľa času v posilňovni. Mohutniem! Myslím si, že toho veľa aj zjem. Kuracie krídelka, haha. Ale ako som už povedal v takmer každom rozhovore, opúšťanie puberty mi pomáha. V Buffale mi každý rok hovoria, že by som mal pridať viac svalov,“ poznamenal.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 06. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL