Senators s Jarošom počítajú. Dúfam, že čo najskôr podpíšem zmluvu, tvrdí

Jedným zo slovenských hráčov zo zámoria, ktorým už definitívne skončila sezóna 2019/20, je aj obranca Christián Jaroš, ktorého tím Ottawa Senators nebude patriť medzi 24 účastníkov rozšíreného play-off.

Dvadsaťštyriročný košický rodák sa tak už môže koncentrovať na budúci ročník, pred ktorým okrem snahy prebojovať sa do prvého tímu bude riešiť aj nový kontrakt. Po sezóne mu totiž končí trojročná nováčikovská zmluva a bude môcť byť obmedzeným voľným hráčom.

V NHL doteraz odohral 76 zápasov, v ktorých zaznamenal gól a 12 asistencií. Kým vlani odohral až 61 stretnutí, v tomto ročníku len 13 so ziskom troch asistencií.

„Naznačili mi, že so mnou počítajú. Nechávam všetko na agentovi, nech rieši tieto veci, a dúfam, že čo najskôr podpíšem zmluvu,“ povedal Jaroš pre televíziu Markíza.

Jaroš si postavil dom, a tak svoj čas venuje aj jemu a záhrade. Samozrejme, nezaháľa ani v posilňovni a poctivo sa pripravuje na ročník 2020/21, hoci stále nevie, kedy by mohol odštartovať.

„Nám teraz povedali, že sa máme pripravovať normálne, ako keby začala sezóna v septembri. Raz som počul som tak, že sa sezóna začne v decembri. Neviem, čo je na tom pravdy. Myslím si však, že aspoň v októbri a novembri budú nejaké kempy pre tie tímy, ktoré sa nedostali do play-off,“ skonštatoval Jaroš.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 18. 06. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL