Reaves: Play-off bude vojna. Teším sa, ako dám niekomu päsťou do tváre

Tvrdý útočník Ryan Reaves z tímu Vegas Golden Knights verí, že play-off v tomto roku bude intenzívnejšie ako v minulosti po tom, čo sa hráči vrátia k hraniu po dlhej prestávke.

„Sedíte doma štyri mesiace, trénujete, snažíte sa zostať pripravení. Chcete zmariť tie štyri mesiace len pre tri alebo päť zápasov? Nie. Chcete bojovať zo všetkých síl,“ povedal Reaves pre The Athletic.

„Nebudete k tomu takto môcť pristupovať ani v príprave. Očakávam, že v úplne prvom zápase, po prvom vhodení puku, to bude ako v zápase play-off, pretože dostanete len jednu šancu. Očakávam, že to na ľade bude absolútna vojna.“

Golden Knights budú spolu so St. Louis, Dallasom a Coloradom hrať o nasadenie v prvom kole, kým ostatné tímy zo Západnej konferencie budú bojovať o miestenku v prvom kole v kvalifikačnom predkole.

Vegas pred prerušením sezóny mali veľmi dobrú formu, keď vyhralo 11 z posledných 13 zápasov. Reaves verí, že klub na to dokáže nadviazať aj v lete s nádejou, že by mohol získať svoj prvý Stanleyho pohár v histórii.

„Som nedočkavý. Chcem sa vrátiť na ľad a myslím si, že to tak berie každý z tímu. Vieme, že máme dobré mužstvo a že máme slušnú šancu získať Stanleyho pohár. Viem, že mnoho tímov to bude hovoriť, ale my v to skutočne veríme. Máme tu všetky potrebné kúsky a dokazovali sme to,“ poznamenal Reaves.

Reaves viedol v tejto sezóne svoj tím so 47 trestnými minútam a tiež sa nevie dočkať toho, ako znovu bude využívať proti súperom svoje telo: „Už sa neviem dočkať, keď dám niekomu päsťou do tváre alebo keď niekoho narazím na mantinel.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 06. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL