Pokúsia sa Canadiens získať Andersona? Toto je výstraha, tvrdí expert

Napriek tomu, že by Josh Anderson mohol byť vymenený, Eric Engels z televízie Sportsner neočakáva, že by sa o služby útočníka Columbusu mal aktívne zaujímať aj tím Montreal Canadiens.

Podľa zámorského odborníka by Canadiens lákalo získanie útočníka, ak by bol k dispozícii, ale je dôvod, prečo v tejto sezóne strelil len jeden gól. Výstrahou je podľa neho situácia s jeho zranením – v marci podstúpil operáciu ramena, z ktorej sa ešte nezotavil.

„Nemôžem špekulovať o tom, ako bude cena za získanie Andersona. Myslím si, že je logické, keď niekto naznačí že vymeniť za neho Maxa Domiho by dávalo zmysel, ale to je významný risk z pohľadu Montrealu,“ poznamenal Engels.

„A toto z toho robí ešte väčší risk, ak si odmyslíme aj zdravotné problémy – ak urobíte takúto výmenu, tak hovoríte Andersonovi, že je váš človek a že s ním musíte podpísať okamžite dlhodobý kontrakt.“

Engels tvrdí, že ak by Canadiens verili, že zdravotný stav Andersona nebude do budúcna problémom, stále by to pre nich mohla byť ťažká akvizícia, najmä, keď Domi, Tomáš Tatar, Brendan Gallagher, Phillip Danault a Jeff Petry budú po budúcej sezóny potrebovať nové zmluvy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 06. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL