Virtanen sa dostal do problémov. Môže za to video na sociálnej sieti

Tím Vancouver Canucks podľa informácií News 1130 absolvoval súkromný rozhovor s útočníkom Jakeom Virtanenom, ktorý bol zachytený na videu zverejnenom na sociálnej sieti Instagram.

Virtanen bol zachytený, ako sa baví v nočnom klube vo Vancouveri. Za bežných okolností by video rozruch nepôsobilo, ale pri aktuálnej situácii by mohlo pobúriť, že bol v blízkom kontakte s inými ľuďmi a nenosil rúško.

The Canucks have had a private chat with forward Jake Virtanen after a video posted to Instagram shows him at Celebrities Nightclub in Vancouver with other people and not wearing a mask. https://t.co/5kjdf4avj6 pic.twitter.com/aZFZMwsQ5a

— NEWS 1130 (@NEWS1130) July 1, 2020

NHL sa momentálne snaží dohrať sezónu a to sa týka aj tímu Vancouver Canucks. Preto je dôležité, aby k prevencii voči koronavírusu pristupovali zodpovedne aj hráči. A Virtanen toho dobrým príkladom nebol. Tým by mohol vrhať zlé svetlo aj na tím a ligu.

Canucks sa už k videu vyjadrili tak, ako by sa dalo očakávať – situáciu si vyriešia s hráčom interne. „Jake ešte nie je zahrnutý v druhej fáze plánu návratu NHL ani nie je v karanténe. Bude testovaný predtým, ako sa pripojí k tímu,“ dodali k tomu.

Jim Parsons konštatuje, že aj tento prípad je dôvodom, prečo NHL nakoniec urobila dobre, že sa vzdala myšlienky hostiť zápasy v Las Vegas, hoci primárne to bolo zrejme pre rast počtu nakazených v oblasti. „Mesto hriechu“ by poskytovalo pre hráčov veľa pokušení.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL