Chris Pronger opúšťa organizáciu Panthers

Niekdajší legendárny obranca Chris Pronger sa rozhodol opustiť tím Florida Panthers i celú NHL, aby svoju energiu vložil do budovanie rodinného podniku zameraného na cestovanie.

Štyridsaťpäťročný člen Siene slávy pracoval v organizácii Panthers od roku 2017, keď bol vymenovaný za poradcu v oddelení hokejových operácií.

„Chceme sa Chrisovi poďakovať za jeho neoceniteľný prínos pre organizáciu Florida Panthers. Od svojho príchodu do nášho oddelenia hokejových operácií v roku 2017 sa ujal svojej úlohu s veľkou vášňou a poskytol nášmu tímu sviežu a unikátnu perspektívu. Bol to pravý profesionál, šampión a hrdý chlap. Želáme Chrisovi, Lauren a celej jeho rodine len to najlepšie v ich novom obchodnom úsilí, Well Inspired Travels,“ vyhlásil tím.

Pronger, ktorý získal Stanleyho pohár, olympijské zlato i titul majstra sveta, odohral v NHL 1167 zápasov so ziskom 698 bodov (157+541). V roku 2000 získal Norrisovu i Hartovu trofej. Obliekal dresy Hartfordu, St. Louis, Edmontonu, Anaheimu a Philadelphie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL