Ekman-Larsson je plne zotavený z operácie a teší sa na play-off

Po osemročnej odmlke dostane tím Arizona Coyotes šancu zahrať si v play-off. Aby to bolo pre jeho fanúšikov zaujímavejšie, hviezdny obranca Oliver Ekman-Larsson bude mať konečne koleno v takom stave, v akom ho chcel už dlho mať.

„Krátko pred touto sezónou som absolvoval operáciu kolena a skutočne som sa nedostal späť k 100-percentnému stavu. Teraz je však moje koleno na tom už 100-percentne a ja som bol schopný zosilnieť a zrýchliť,“ povedal kapitán Coyotes pre ligový web.

Ekman-Larsson je nadšený z predstavy, že bude hrať vo vyraďovacích bojoch proti Nashvillu. Práve nadšenie a netrpezlivosť však spôsobili, že sa koleno zotavovalo dlhšie. Ak by mohol vrátiť čas, k zotavovaniu by pristúpil trochu inak.

„Chcete byť s chlapcami a chcete bojovať. Mne sa nepáčilo, že som bol stranou a sledoval chlapcov, ako bojujú bezo mňa. Cítim, že som návrat trochu uponáhľal. Je ľahké teraz tu sedieť a hovoriť o tom, ale ak by som si tým mal prechádzať znova, tak by som si zrejme dal trochu viac času na zotavenie pred návratom,“ poznamenal šiesty draftovaný hráč v roku 2009.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL