Kassianova fotka s členom gangu spôsobila sklamanie + foto

Člen motorkárskeho gangu Hells Angels minulý piatok zverejnil na sociálnej sieti fotku s krídelníkom Edmontonu Zackom Kassianom. Obaja sa takmer dotýkali hlavami a boli bez ochrany nosa a úst. Hokejista v rovnaký deň vykorčuľoval so spoluhráčmi na jeden ľad.

Z tohto chovania bol sklamaný detektív, ktorý sa zameriava na motorkárske gangy, Jason Kemp. Ten získal kópiu fotky a pre denník Edmonton Journal povedal, že fotografia spôsobuje sklamanie hneď na dvoch frontoch.

„Je to veľké sklamanie na pár frontoch. Tým hlavným je, že teraz tu máme obmedzenia pre koronavírus,“ povedal Kemp, ktorý poukázal na nedostatok sociálneho odstupu i vysielanie zlého odkazu fanúšikom. „Športovci majú takú platformu, aby mohli osloviť mládež a robia s mládežou veľa roboty. Očakávali by sme, že budú robiť aj dobré voľby.“

Keď sa Oilers o fotografii dozvedeli, Kassiana si vraj zavolali na koberček a pripomenuli mu dôležitosť sociálneho odstupu v aktuálnej situácii. Väzby na motorkársky gang však odmietli a tvrdia, že hráč jednoducho neodmietne žiadneho fanúšika.

„Zack povedal, že to bolo na verejnom mieste a toho chlapíka nepoznal. Zack je obyčajný chlap z robotníckej triedy, ktorý je k fanúšikom priateľský. V našom meste je obľúbený,“ povedal viceprezident komunikácie Oilers Tim Shipton.

Kemp poukázal na to, že člen motorkárskeho gangu Dustin Lowry má na Instagrame súkromný účet a sleduje ho aj Kassian, ktorý na svojom profile dokopy sleduje len 464 užívateľov. Pripomenul aj májovú fotku hokejistu, na ktorej sedel na motorke Harley-Davidson.

Detektív pozná aj Lowryho, čo u neho spôsobilo najväčšie obavy, pretože má byť sociálne veľmi aktívnym človekom, ktorý aj v čase pandémie koronavírusu často cestuje: „Osobne som sledoval Dustina Lowryho na všetkých výjazdoch, pri objímaniach a porušovaniach obmedzení pri viacerých príležitostiach.“

Alberta Hells Angel snaps photo with Oilers winger Zack Kassian https://t.co/ZOmrRD2aRd

— TheStarPhoenix.com (@TheStarPhoenix) July 10, 2020



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL