Tortorella sa vykričal na kľúčových hráčov. Nie sú pripravení, myslí si

Tím Columbus Blue Jackers už pokope trénuje pomaly dva týždne a jeho hlavný tréner John Tortorella nie je spokojný s tým, čo u niektorých svojich hráčov vidí. A výnimkou nie sú ani bežné opory mužstva.

„Mojou obavou je, že niektorí z hráčov, ktorých budeme potrebovať, aby robili rozdiel, ak chceme vyhrať tú sériu, nie sú podľa mňa momentálne pripravení. Nemyslím si, že robia tie správne veci, aby sa na ňu pripravili. Nie je to veľa hráčov, skôr menej. Pár,“ povedal Tortorella pre ligový web.

Columbus sa pripravuje na sériu kvalifikačného predkola proti Torontu. V základnej časti mali bilanciu 33-22-15, vďaka čomu sú deviatym nasadeným tímom Východnej konferencie.

„Väčšinou sa mi páčilo, čo som tu videl. Sú to len dvaja alebo traja hráči, ktorí sú pre nás celkom dôležití. Je to moja obava... Nie som si istý, či z niektorých kľúčových hráčov dostávame plnú koncentráciu. To sa od nich teraz snažíme získať,“ pokračoval Tortorella.

Blue Jackets sa po dni voľna vrátili na ľad vo štvrtok a americký kormidelník podľa Craiga Merza musel tréningovú jednotku prerušiť už po 30 sekundách úvodného cvičenia, aby mohutne nakričal na svojich zverencov, ktorých prvý zápas čaká už 2. augusta.

„Toto nie je príprava na základnú časť, v ktorej máte 15 zápasov, aby ste zapracovali na svojej hre. Toto je šprint. Myslím si, že niektorí hráči sú hneď od začiatku mŕtvi. Pri iných tomu tak nie je. Myslím si, že momentálne sa to týka jednociferného počtu. Nechcem, aby sme padlo do pasce a zvädli. Musíme byť pripravení hrať,“ dodal Tortorella.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL