Fandite v klubových farbách a so zľavou. V ponuke aj produkty Seattlu

NHL je späť a vy môžete počas otváracieho víkendu dohrávky sezóny 2019/20 využiť špeciálnu víkendovú zľavu na Fanda-NHL.sk na nákup produktov svojho obľúbeného tímu z kanadsko-americkej súťaže.

Dresy, mikiny, tričká, šiltovky, darčekové predmety... Vyberte si z bohatej, niekoľkotisícovej ponuky produktov a pri objednávke zadajte zľavový kód: SNHL072020. Cena objednávky sa vám následne zníži o 10 percent.

Akcia platí aj na novinku v ponuke najväčšieho fanshopu NHL v strednej Európe, ktorou sú produkty novopečeného klubu Seattle Kraken. K dispozícii sú aktuálne tričká, mikiny, šiltovky, mince a zimná čiapka.



Viac ako dve tisíc produktov v internetovom obchode je k dispozícii na okamžité odoslanie. Pri objednávke nad 100 eur poštovné neplatíte a do 30 dní máte pri všetkých objednávkach možnosť produkt vrátiť bez dodatočných poplatkov.

Ak uprednostňujete pri nákupe osobný kontakt a možnosť si veci vyskúšať, môžete cez pracovné dni navštíviť aj kamennú predajňu, ktorú nájdete na Šancovej ulici v Bratislave. Obchod nájdete aj na Facebooku.

Prejsť na stránku e-shopu a nakupovať »


Autor: PR článok | Vydané: 02. 08. 2020 | Rubrika: Magazín


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL