Pripravili to na neho: Gerbe priznal pozadie vtipnej fotky s Chárom + foto

Ak sledujete náš Instagram, tak ste mohli vidieť vtipnú fotku, na ktorej Zdeno Chára a Brandon Carlo z Bostonu pôsobia ako rodičia Nathana Gerbeho a Cama Atkinsona z Columbusu. Najnižší z aktérov vysvetli, ako to vôbec s fotkou bolo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj hráči Bruins a Blue Jackets sa symbolicky popreplietali. Zdeno Chára a Brandon Carlo vyzerajú, ako keby si k sebe priniesli deti 😅

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),


Hráči sa symbolicky poprepletali medzi sebou pred prípravným zápasom, aby tak v ťažších spoločenských časoch ukázali jednotu. Do pozornosti sa pritom dostala práve spomenutá štvorica hráčov. Gerbe však tvrdí, že ten záber nevznikol náhodou.

Gerbe povedal, že spolu s Atkinsonom, ktorý sa tiež nemôže popýšiť veľkým vzrastom, sa na celej veci dohodli, hoci priznal, že samotný obrovitý kapitán Bostonu o tom nevedel. Jednoducho sa len k nemu votreli a chopili sa jeho rúk.

„Mnohí z vás, ktorí videli tú fotku na internete, uvažovali, či to NHL alebo členovia klubov pripravili, keď dali dvoch z najnižších hráčov na každú stranu najvyššieho hráča v histórii NHL,“ skonštatoval Aaron portzline z The Athletic.

„Vyšlo najavo, že Nathan Gerbe a Cam Atkinson – obaja s dobrým zmyslom pre humor – to vymysleli, keď sa plánovalo prepletenie rúk počas hymny. Zdeno Chára nebol na to upozornený, keď sa jeho rúk chytili Gerbe a Atkinson.“

Chára to však nakoniec zobral tiež s humorom.

„Nevedel o tom, ale dobre sa na tom zasmial,“ prezradil Gerbe.

A teraz pre porovnanie – Gerbe meria 163 centimetrov, Atkinson 173 centimetrov a Chára 206 centimetrov. Do záberu sa zmestil – hoci neplánovane – aj Carlo, ktorý meria 196 centimetrov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 08. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL