Prvý zápas Lightning: Ako to vyzerá s Hedmanom a Stamkosom?

Tampa Bay sa pripravuje na svoj prvý ostrý zápas v dohrávke sezóny 2019/20. Pred pondelkovým duelom proti Washingtonu nebolo jasné to, či v ňom nastúpia dve dlhoročné opory mužstva.

Obranca Victor Hedman zostal minulý týždeň v Tampe, aby si vyriešil osobné záležitosti. Do Toronta pricestoval v piatok a v nedeľu trénoval s tímom v druhý deň po sebe. Vyzerá to tak, že nastúpi aj do zápasu.

„Som veľmi šťastný, že som tu. Tréning išiel včera dobre. Sme pripravená v tom pokračovať a nedočkaví na začatie hranie v zápasoch,“ poznamenal Hedman.

Na druhú stranu, útočník Steven Stamkos v sobotu ani v nedeľu netrénoval a neočakáva sa, že proti Capitals nastúpi. Momentálne sa stále zotavuje zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel pred tréningovým kempom. Predtým trénoval v pondelok aj v piatok.

Cieľom tímu je, aby kapitán odohral aspoň jeden zápas pred štartom prvého kola play-off. Tréner Jon Cooper v nedeľu povedal, že to pravdepodobne v pondelok nebude. Ďalšie zápasy odohrajú Lightning v stredu proti Bostonu a v nedeľu proti Philadelphii.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL