Matthews skritizoval prácu reportéra. Ten na to zareagoval + video

Hviezdny útočník tímu Toronto Maple Leafs, Auston Matthews, skritizoval v nedeľu večer novinára Stevea Simmonsa z denníka Toronto Sun za to, že v júni informoval o jeho pozitívnom teste na nový koronavírus.

Po prehra 0:2 v prvom zápase kvalifikačnej série proti Columbusu sa Simmons opýtal rodáka z Arizony na jeho názor na tvrdý štýl Blue Jackets. Mladík pred zodpovedaním otázky využil príležitosť a obul sa do reportéra.

„Dobre, po prvé, myslím, že je nešťastné, že v tomto bode dostávam otázku práve od teba, Steve, ale chcel som len povedať, že som skutočne neoceňoval ten článok, čo si o mne písal pred pár mesiacmi. Myslím si, že to bolo neetické, ak mám byť úprimný,“ povedal Matthews.

Here is the full media availability with Morgan Rielly and Auston Matthews following the Leafs’ 2-0 loss to the Blue Jackets pic.twitter.com/lZyDuXhlHX

— 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐫 (@dalter) August 3, 2020

Simmons na hráčove slová odpovedal na sociálnej sieti Twitter, kde napísal: „Len pre záznam, nemám problém s tým, čo Auston Matthews dnes večer povedal. Nie je novinárom. Je profesionálnym športovcom. Ak by sme neboli v tejto koronavírusovej situácii, som si istý, že by sme o tomto už mali konverzáciu tvárou tvár.“

Simmons informoval o pozitívnom teste 19. júna s tým, že Matthews je v Arizone v karanténe. Male Leafs vtedy na to zareagovali tým, že osobné zdravotné informácie hráča sú jeho súkromnou záležitosťou a viac to nerozoberali. Matthews správy potvrdil o niekoľko týždňov neskôr.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL