Columbus by mohol byť v rozhodujúcom zápase bez kľúčového hráča

Už dnes sa v kvalifikačnej sérii medzi Columbusom a Torontom rozhodne o tom, kto postúpi do prvého kola play-off. Blue Jackets by pritom mohli byť v zápase bez kľúčového obrancu.

Po tom, čo v sérii utrpel zranenie aj Jake Muzzin z Toronta, prišla v sobotu informácia, že aj obrana tímu z Ohia by mohla byť oproti predošlým duelom oslabená. Zach Werenski má totiž poranenie v hornej časti tela, ktoré mal mať v sobotu popoludní vyšetrené magnetickou rezonanciou.

Darren Dreger z televízie TSN informuje, že momentálne nie je známe, či Werenski bude v nedeľu hrať alebo nie. Zabrániť v tom mu môže len stav zranenia, pre ktoré nedohral posledný duel. Hoci vyšetrenie absolvoval mimo bubliny, bolo to v zariadení vyhradenom exkluzívne pre potreby NHL, ktoré dodržiava prísne opatrenia, aby hráči vracajúci sa do bubliny nemuseli podstupovať viacnásobné testovanie.

Dvadsaťtriročný Američan strelil 20 gólov a pridal 21 asistencií počas 63 zápasov základnej časti. V štyroch zápasoch kvalifikačného predkola zaznamenal jednu asistenciu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL