Medzi Lainem a Jets sa niečo deje. Bude vymenený?

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet z úzadia počúva, že medzi tímom Winnipeg Jets a hviezdnym útočníkom Patrikom Lainem došlo k skutočnému problému.

Renomovaný „insider“ si nie je istý, aká vážna situácia v súčasnosti je a konkrétne povedal: „Niečo sa tam deje.“ Mohlo by to znamenať, že by mladý Fín chcel odísť z Manitoby?

„Neviem, či je tam Laine šťastný, alebo o čo tam ide. Myslím si, že chce hrávať s Markom Scheifelem. Nie som si istý, čo momentálne Winnipeg rieši, ale niečo tam je,“ poznamenal Friedman.

Podobné slová len stimulujú špekulácie o tom, že by Laine mohol byť pred budúcou sezónou vymenený. Podľa Friedmana by to mohlo pripomínať čoraz viac situáciu s Jacobom Troubom, čím budeme bližšie k trhu s voľnými hráčmi.

Už sa Laine dokonca spájal s výmenou do Montrealu, ktorý by sa za neho vzdal Maxa Domiho a draftových volieb. „Neviem, či by Domi a voľby boli dostačujúce. Toto je človek, ktorý si stále vylaďuje svoju hru, ale ktorý má všetky predpoklady na to, aby bol elitným strelcom,“ myslí si Friedman.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 09. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL