Montreal už vraj stratil záujem o Kovaľčuka

Iľja Kovaľčuk začal túto sezónu v Los Angeles, ktoré ho vykúpilo zo zmluvy a otvorilo dvere do Montrealu, s ktorým podpísal lacnú ročnú zmluvu. A v novom prostredí sa mu darilo natoľko, že aj po výmene do Washingtonu sa spájal s návratom k „Habs“.

Špekulovali sa, že by sa skúsený útočník mohol vrátiť do Montrealu pod lacnou jednoročnou zmluvou. K tomu však už zrejme nedôjde, pretože podľa MetaRatings tím Montreal Canadiens už o služby ruského veterána stratil záujem.

V jednom bode mal o služby Kovaľčuka záujem aj tím Edmonton Oilers, ktorý sa už vraj taktiež vzdal tejto ambície. Väčšia aktivita okolo tridsaťsedemročného hokejistu by mohla prísť až po otvorení trhu s voľnými hráčmi.

Kovaľčuk odohral v uplynulej sezóne za Kings 17 zápasov so ziskom troch gólov a šiestich asistencií. Za Canadiens absolvoval 22 duelov, v ktorých zaznamenal šesť gólov a sedem asistencií. S Capitals získal šancu zabojovať o Stanleyho pohár. V základnej časti za nich odohral sedem duelov so ziskom gólu a troch asistencií. V ôsmich dueloch dohrávky si pripísal len asistenciu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 23. 09. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL