Fehérváry chce hrať hokej čo najskôr. Doma však nemôže

Slovenský obranca Martin Fehérváry by sa rád zaradil medzi mladíkov, ktorý strávia jeseň hraním v Európe. Podobne ako Christiánovi Jarošovi, ani jemu to tím z hlavného mesta zrejme neumožní.

V prípade bratislavského rodáka prichádzali do úvahy pôsobenia v Slovane Bratislava či v Bratislave Capitals. Tím Washington Capitals však uprednostňuje alternatívu, pri ktorej sa bude na nový ročník pripravovať individuálne.

„Uvidíme, čo sa stane v NHL. Stále je možnosť, že sa oddiali začiatok sezóny kvôli divákom. S najväčšou pravdepodobnosťou mi však nedovolia hrať a doma sa budem len pripravovať na novembrový kemp. Osobne by som však veľmi chcel hrať, ale Washington ma nepustil,” povedal Fehérváry pre sport.sk

Fehérváry dostal od Capitals informáciu, aby sa pripravoval na tréningový kemp, ktorý by sa mohol začať už 17. novembra. Momentálne má suchú prípravu, no o zhruba dva týždne by už chcel ísť aj na ľad. Nepozná pritom termín, kedy by sa mohla nová sezóna začať.

„Počul som len informáciu, že majitelia klubov by to chceli posunúť na január. Čo je však na tom pravdy a či sa to uskutoční, to už netuším. Osobne by som chcel hrať hokej čím skôr, či už je to tu alebo NHL v Amerike. Najradšej by som hral hneď aj teraz,“ skonštatoval.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 09. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL