Sharks musia riešiť tri otázky. Zaujímavá je najmä tá ohľadom Labanca

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet tvrdí, že tím San Jose Sharks by mal pred sezónou 2020/21 riešiť tri horúce otázky.

Prvou otázkou je, ako Sharks urobia situáciu pohodlnejšiu pre hviezdneho obrancu Erika Karlssona, ktorý celkom do tímu od svojho príchodu nezapasoval.

Druhou otázkou je, ktorého brankára si kalifornský tím vyberie na trhu s voľnými hráčmi, aby zdieľal bránkovisko s Martinom Jonesom.

A treťou otázkou je, ako Sharks pristúpia k rokovaniam o novej zmluve s útočníkom Kevinom Labancom. Túto otázku označil Friedman za najzaujímavejšiu.

Labanc pred rokom akceptoval jednoročnú zmluvu priateľskú pre tím s očakávaniami, že po tejto sezóne bude odmenený, keď už tím nebude mať také problémy s platovým stropom. Čo však nikto neočakával, bola pandémia a fakt, že v sezóne zažije taký pokles produktivity.

Friedman a Jeff Marek sa pýtali, či Sharks budú držať slovo a zaplatia hráčovi viac aj napriek spomenutému alebo či sa prispôsobia situácii a ponuku obmedzia. Ak by sa stalo to druhé, mohlo by to naštrbiť vzťah medzi hráčom a tímom.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 09. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL