Lightning sú už doma. Budú mať aj slávnostný sprievod + video

Tím Tampa Bay Lightning sa po 65 dňoch v kanadskej izolácii vrátil domov. Na letisku nových šampiónov čakali rodinní príslušníci i fanúšikovia a starosta, ktorí boli zvedaví na Stanleyho pohár.

Po krátkom zvítaní s rodinami sa hráči posadili do otvorených autobusov a previezli sa mestom až k Amelie Aréne, kde pokračovali v oslavách titulu s rodinami, pracovníkmi tímu a arény, ako aj sponzormi. K ľuďom sa prihovorí majiteľ Jeff Vinik, tréner Jon Cooper i kapitán Steven Stamkos.

„Toto bol pravdepodobne najťažšie získaný Stanleyho pohár pri týchto okolnostiach. Je úžasné, ako sa rodiny obetovali, aby nám umožnili dosiahnuť naše sny,“ vyhlásil Stamkos.



Lightning tiež oznámili, že sa so širšou verejnosťou o radosť z titulu podelia v stredu. Namiesto typického sprievodu ulicami mesta sa však uskutoční špeciálny sprievod na lodiach na rieke Hillsborough, ktoré preteká aj blízko ich arény.

Hráči sa následne vylodia pri Štadióne Raymonda Jamesa, kde zavŕšia slávnosti pred nanajvýš 16 000 divákmi, aby sa splnili aj bezpečnostne opatrenia súvisiace s obmedzením šírenia nového koronavírusu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 09. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL