Mohli by si Bruins a Flames vymeniť obrancov? Spomínajú sa známe mená

Jimmy Murphy z Florida Hockey Now informuje, že tím Calgary Flames by mohol byť ochotný vymeniť ľavorukého obrancu Noaha Hanifina, aby získal menej drahého „zadáka“ na pravú stranu defenzívy.

Murphy poznamenal, že zdroje s ktorými hovoril, veria, že Hanifin nie je predávaný, ale generálny manažér Brad Treliving by mohol byť ochotný počúvať ponuky tímov a zvážiť výmenu, ktorá by zlepšila jeho mužstvo. Aj napriek tomu, že má pod stropom len milión dolárov, stále by ho chcel vylepšiť, aby sa priblížil k svojmu hlavnému cieľu.

Jedným z tímov, ktoré by mali mať podľa zákulisných šumov záujem, je Boston. Špekuluje sa, že by Bruins mohli na výmenu využiť Brandona Carla, ktorý zarába o 2,1 milióna dolárov menej ako Hanifin.

Ak by bol Hanifin k dispozícii, možno očakávať, že o jeho služby prejavia záujem aj kluby, ako Detroit Red Wings, Buffalo Sabres či Columbus Blue Jackets.

Hanifin nie je spájaný s Bruins po prvýkrát. Dvadsaťtriročný rodák z Bostonu sa s nimi spájal aj predtým, ako putoval z Caroliny do Calgary. Zaň v minulej sezóne odohral 70 zápasov so ziskom 22 bodov (5+17). V 10 dueloch play-off pridal štyri asistencie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 11. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL