Bude nakoniec Yandle hrať? Mohlo by dôjsť k zmene

Keith Yandle trávil väčšinu posledných fáz tréningového kempu v druhej skupine hráčov Floridy a už niekoľko dní sa hovorí o tom, ako by v nedeľnom otváracom zápase sezóny mohol prísť o svoju „železnú sériu“. Až taká istota to však po sobote nie je.

Tridsaťštyriročný americký obranca na sobotnom tréningu trávil čas v prvej skupine a dokonca sa zapojil aj do nácviku presiloviek. Stále je to vo hviezdach, ale nakoniec je možné, že sa jeho séria 866 odohraných zápasov bez prestávky predsa len natiahne.

Frank Seravalli z TSN informuje, že manažment a tréneri tímu si s Yandleom sadli, aby prečistili vzduch a o celej situácii sa porozprávali.

Podľa Georgea Richardsa z Florida Hockey Now zase Joel Quenneville v sobotu nevylúčil, že nakoniec rodáka z Bostonu v nedeľnom zápase proti Chicagu využije. Odpoveď nám nakoniec dá len samotný čas – rozhodne sa o tom v nedeľu pred duelom.

Yandle nevynechal zápas od 22. marca 2009 a momentálne vlastní štvrtú najdlhšiu „železnú sériu“ v histórii NHL. Medzi obrancami už rekord patrí jemu. Preto sa Panthers stali terčom kritiky, keď vyšlo najavo, že Yandle nepatrí do ich plánov pre úvod sezóny.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 01. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL