Hurricanes dúfajú, že budúci týždeň už hrať budú

Tím Carolina Hurricanes dúfa, že čo najskôr bude môcť otvoriť svoje tréningové zariadenia, aby sa mohol vrátiť do akcie už počas budúceho týždňa po tom, čo mu boli odložené tri zápasy pre nákazu v jeho kabíne.

„Čakám, že tréningové zariadenia budú zavreté ešte minimálne deň alebo tak nejako. Ale dúfame, že by sme cez víkend už mohli nejaké veci robiť. Možno to nebude celý tím, ale chceli by sme začať nejaké veci robiť, zvyšovať intenzitu až k plnému tréningu a potom sa budúci týždeň pripraviť na hranie,“ povedal generálny manažér Don Waddell.

Hurricanes naposledy hrali v pondelok, keď zdolali Nashville 4:2. NHL im následne odložila utorkovú odvetu i dva zápasy proti Floride. Najbližší plánovaný zápas je v utorok proti Tampe.

Momentálne sú na covidovej listine piati hráči klubu – obranca Jaccob Slavin a útočníci Warren Foegele, Jordan Martinook, Teuvo Teräväinen a Jordan Staal.

Ďalší hráči k ním v ostatných dňoch nepribudli a to aj vďaka zavedeným opatreniam. Tie zakazujú sedieť za jedným stolom viac ako trom hráčom a rozdeliť hráčov do šatní tak, aby nebolo pokope viac ako 10 hráčov.

Okrem nakazených hráčov majú momentálne tréningový proces obmedzení aj zvyšní. Vo forme sa snažia udržať na stacionárnych bicykloch a individuálnym cvičením.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 01. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL