San Jose už vie, kde odohrá prvé „domáce“ zápasy sezóny

Tím San Jose Sharks odštartoval ročník na výjazde, ale už sa blíži čas, keď sa predstaví doma. Ale len na papieri, pretože domáce zápasy odohrá vonku.

Tak ako sme už informovali pred sezónou, kalifornský tím nedostal od miestnych orgánov v okrsku Santa Clara výnimku zo zákazu kontaktných športov, a tak si bude musieť nájsť alternatívne miesto pre domáce zápasy.

Prvé dva, ktoré sú naplánované na 1. a 3. februára proti Vegas Golden Knights, odohrajú Sharks na ľade Gila River Arény v arizonskom Glendale, ktoré je domovom tímu Arizona Coyotes.

Coyotes môžu mať vo svojich domácich stretnutiach obmedzené množstvo fanúšikov, ale doteraz sa nerozhodlo, či budú diváci pustení aj na zápasy San Jose.

NHL sa snažila zostaviť rozpis tak, aby Sharks hrali väčšinu úvodných zápasov vonku. Po spomínanom dvojzápase odcestujú na štvorzápasový výjazd. Ďalší domáci duel majú plánovaný na 13. februára s nádejou, že by ho mohli už odohrať v SAP Center. Rozhovory s predstaviteľmi Santa Clara County stále prebiehajú.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 01. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL