Tieto 4 tímy majú záujem o DeAngela. Rangers si nechcú udržať časť jeho platu

„Insideri“ v zámorí pozorne sledujú situáciu ohľadom tíme New York Rangers, ktorý sa spolu s hráčovým agentom snaží nájsť Tonymu DeAngelovi nový domov.

Už predtým informovali, že aj napriek problémovému správaniu je o šikovného obrancu v NHL veľký záujem. Bob McKenzie z TSN teraz vytiahol aj konkrétne tímy, v ktorých by mohol nakoniec aj zakotviť.

„Rangers sa rozprávajú s tímami a je minimálne 4-5 tímov, ktoré si preverujú okolnosti, aby videli, či to bude projekt kultivácie (hráča), do ktorého sa chcú pustiť,“ poznamenal McKenzie s tým, že záujem by mali mať Calgary, Detroit, Los Angeles a Anaheim.

Hoci to prvotne vyzeralo tak, že výmena DeAngela, ktorý až do jej zrealizovania bude v tzv. taxi zostave, by mohla byť otázkou niekoľkých dní, momentálne nie je na spadnutie.

Rangers si totiž podľa McKenzieho zaumienili, že si nechcú udržať časť hráčovho platu. Ten pred touto sezónou podpísal dvojročnú zmluvu v hodnote 4,8 milióna amerických dolárov ročne.

Dôvodom, prečo to newyorský tím robí je, že ak by mu nevyšla cesta výmeny, mohol by DeAngela za výhodných podmienok vykúpiť zo zmluvy. V budúcej sezóne by ich vyšiel na 383 333 amerických dolárov, v tej ďalšej na 883 333 amerických dolárov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 02. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL