Laine a Tortorella sa pohli vpred. Incident už neriešia

Tréner Columbusu John Tortorella a jeho zverenec Patrik Laine obaja tvrdia, že situácia z úvodu týždňa, keď bol hviezdny útočník za trest posadený na striedačku, je už minulosťou a viac nepredstavuje žiaden problém.

„Už sme to prekonali,“ povedal kormidelník pre Columbus Dispatch.

Laine v pondelkovom zápase proti Caroline vynechal posledných 26 minút po tom, čo jeho tím inkasoval gól. Dôvodom však údajne neboli hráčove výkony, ale jeho správanie na striedačke, keď vraj odpapuľoval asistentovi trénera.

„Vec, ktorú chcem ujasniť je, že sa mi nepáči svetlo, aké na to vrhá množstvo médií, ktoré tvrdia, že nepracoval dostatočne tvrdo. Je to bojovník. Chce byť súčasťou tohto mužstva, ale rozoberať to, čo sa stalo, nebudem. Podobné veci sa stávajú stále a ako som povedal, hneď sme si to v šatni vyjasnili ešte predtým, ako hráči opustili halu po danom zápase,“ poznamenal Tortorella.

Tortorella povedal, že Laine nebude viac za túto záležitosť trestaný a nastúpi do štvrtkového zápasu proti Chicagu. Dvadsaťdvaročný Fín tiež situáciu komentoval a povedal, že si to zaslúžil a nebude to mať vplyv na jeho rozhodovania o svojej budúcnosti s tímom.

„Pohli sme sa ďalej. Porozprávali sme sa o tom. Zostane to v šatni. Teraz je už všetko dobré. Niekedy poviete veci, ktoré povedať nechcete. Porozprávali sme sa o tom a pohli sa vpred,“ doplnil Laine, ktorý má po piatich zápasoch sezóny na konte päť gólov. Tri strely v štyroch zápasoch v novom drese.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 02. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL